RUIMTETOERISME

RUIMTETOERISME

Ruimtetoerisme wordt steeds meer een realiteit. Wij bieden ruimte avonturen voor iedereen, die een droom heeft om ruimtetoerist te worden. Voor onze toeristen hebben wij een aantal interessante programma's.

U kunt uw ruimtereis starten met de training bij Y. Gagarin Kosmonauten Training Centrum. Dit Training centrum heeft unieke faciliteiten voor de training van kosmonauten, zoals de ruimte simulatoren en stands, survival trainingsprogramma voor kosmonauten, u kunt duiken in het Hydrolaboratorium en spinnen in de Centrifuge en nog veel meer ....

Als u nog niet klaar bent voor de kosmonauten training, kunnen wij u een Star City Tour aanbieden. Tijdens de rondleiding bezoekt u Y. Gagarin Kosmonauten Training Centrum, waar u alle trainingsfaciliteiten te zien krijgt en over veel interessante feiten over het leven van een kosmonaut te weten komt. Alle Star City gidsen zijn professionelen op ruimtevaartgebied.

Naast ruimte training in Y. Gagarin Centrum, organiseren wij Zero gravity vluchten aan boord van een IL-76 MDK en vluchten voor toeristen in de Straaljager MIG-29. Wij bieden ook de tour naar Cosmodroom Baikonoer in Kazachstan voor lancering van het ruimteschip SOYUZ. Wij zijn zeker, dat uw reis naar Cosmodroom Baikonoer één van de beste ruimte avonturen kan worden!

Het team van getrainde specialisten in de branche van de luchtvaart en ruimte toerisme is blij om u te verwelkomen in Rusland en om uw leven met nieuwe belevenis en avontuur in te vullen!

J.J.CREMERPLEIN 3-1
1054 TE AMSTERDAM
TEL: +31 621 241 261