Welkom bij Ruskontakt!

Welkom bij Ruskontakt!


Ruskontakt is een full-service touroperator voor Nederlandse reizigers die naar Rusland reizen. Of u Rusland bezoekt tijdens een zakenreis of juist voor vakantie, u kunt de organisatie van uw reis volledig toevertrouwen aan Ruskontakt. Zo bespaart u op uw kostbare zoektijd en krijgt u zonder meer waarnaar u op zoek bent!

 • REIS Laat uw complete reis door Ruskontakt verzorgen. U heeft er echt geen omkijken meer naar. Wij regelen alles tot in de kleinste details en op hoog niveau!
 • VISUM Wij regelen uw visum naar Rusland, Wit-Rusland of andere voormalige republieken van Sovjet Unie zo snel mogelijk.
 • HOTELRESERVERING Bij ons krijgt u de allerlaagste prijs voor de reservering van een hotel of appartement.
 • TRANSFERS U kunt altijd een specifiek automerk voor de transfers kiezen.

TICKETS

Wij regelen ook de TICKETS voor u alsmede de vliegtickets voor alle binnenlandse vluchten met lokale vliegmaatschappijen. Bovendien verkopen we BUSKAARTJES naar Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Baltische Landen evenals tickets voor alle beroemde MUSEA, theatervoorstellingen en het circus.

GIDSEN en TOLKEN

U kunt altijd op onze deskundige GIDSEN rekenen, waar het maar ook moge zijn, tevens op ervaren TOLKEN en groepsbegeleiders en dat tegen scherpe prijzen.

VERTALINGEN

Wij verzorgen vertalingen snel en accuraat in de volgende talen (Nederlands – Engels – Frans – Duits – Italiaan - Spaans / Russisch – Oekraïens - Oezbeeks) van zowel algemene als meer specialistische teksten ten behoeve van overheid en bedrijfsleven op commercieel, financieel, nautisch, economisch, technisch, juridisch, medisch, biologisch, journalistiek gebied en vele andere terreinen.

CURSUSSEN

In Nederland verzorgen wij taalcursussen en trainingen rond het thema 'intercultureel zaken doen met Rusland'.

CONSULAIRE DIENSTEN

 • het regelen van een apostille
 • het regelen van een legalisatie bij de ministeries en consulaten
 • tolk assistentie in het binnen – en buitenland (alle Europese talen in combinatie met het Russisch)
 • wij verzorgen teksten en het inspreken ervan in Uw (film) video productie

ZAKENDELEGATIE

Wij begeleiden Uw gasten uit Rusland en GOS-landen, wij bieden u aan: hostess-service, rondleiding en gidsen, beurspresentaties en onderhandelingen.

VERKENNING VAN DE RUSSISCHE MARKT

Wij kunnen vele diensten leveren, die het u mogelijk maken een opening te vinden in de Russische markt. Daar kunnen wij ook de juiste mensen bij zoeken. Onze diensten op dit gebied zijn divers:

 • Wij organiseren reclamecampagnes en marktonderzoek.
 • Wij leveren u de juiste adressen en actuele tarieven voor uw campagne in Rusland, Oekraïne of andere GOS-landen. Wij verrichten marktonderzoek voor u op diverse terreinen met behulp van gespecialiseerde Russische instellingen. Ook zoeken wij geschikte ervaren op diverse niveau`s, zowel in Rusland als in Nederland.
 • Wij brengen u in contact met een betrouwbare handelspartner voor een vruchtbare samenwerking.

We zijn uiterst verantwoordelijk, accuraat, klantvriendelijk en zijn altijd blij u kunnen helpen.

Voor reisadvies, boeking of algemene informatie over de post-Sovjet landen en volkscultuur, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan bent u ervan verzekerd dat uw persoonlijke situatie de grootst mogelijke aandacht krijgt!

J.J.CREMERPLEIN 3-1
1054 TE AMSTERDAM
TEL: +31- 20 683 94 94
FAX: +31- 20 612 60 04